Skjermbilde 2019-02-12 kl. 17.20.50.png
IMG_4182.JPG
Skjermbilde 2019-02-12 kl. 17.20.32.png

Min yogareise startet for nesten to år siden. Til tross for at jeg siden barneskolen har hatt en annerledes jentedrøm om å bli yogalærer, hadde jeg aldri trodd at min første yogatime skulle legge grunnlaget for noe som senere skulle bli til min aller største lidenskap og styrke i livet. Allerede høsten 2017 hoppet jeg i det og tok jeg min første 200 timers yogautdannelse gjennom YogaAlliance. Senere har jeg også tatt en 50 timers utdannelse i yin-yoga gjennom HiYoga, samt en 100 timers utdannelse i emosjonell yoga gjennom Just Breathe Movement. Til tross for alt hva disse utdannelsene har gitt meg av kunnskap og utvikling, har de mest av alt vært en støtte og mine viktigste verktøy på veien mot å bli frisk, levende. Gjennom yogaen har jeg funnet tilbake pusten og tilstedeværelsen, noe som igjen har gjort at jeg sakte men sikkert også finner tilbake til gleden over livet og troen på meg selv.

Yoga handler om så mye mer enn å kunne innta krevende positurer. Det er et indre arbeid som krever disiplin, åpenhet og bevissthet. Når jeg møter på matten, møter jeg opp for meg selv. For meg er yoga en filosofi omhandlende selve livet og måten vi håndterer det på, en filosofi basert på ærlighet og kjærlighet. Dette gjenspeiles også i min undervisning som tar utgangspunkt i alt fra pust, tankemønster, bevissthetsgjøring og bevegelse. Gjennom pust og bevissthet møter vi oss selv, på godt og på vondt. Vi åpner opp for å dykke dypere, få en større selvinnsikt og derfra også komme til forståelsen av at vi bestandig har et valg; et valg om å handle fra hjertet. Når vi jobber helhetlig og med alle aspekter av et menneske, skaper vi ogsår en helhetlig utvikling; en balanse og harmoni mellom kropp, sjel og sinn.

Ettersom jeg fremdeles er under utdanning, underviser jeg foreløpig mest kursbaserte klasser i emosjonell yoga. Mer info om disse kursene finner du på min facebookside eller ved å kontakte meg på mail.