OM RUNDSTYKKER

Jeg trodde nok ikke at rundstykker var noe jeg skulle komme til å blogge om med det første, eller med det andre, ikke sånn noen gang egentlig. For brødmat er jo kjedelig, og noe alle kanskje får nok av iblant. Men dette, det ble rett og slett for mye av magi til ikke å deles, jeg mener det. La meg presentere dere for gourmet på amatørnivå.

fullsizeoutput_1121.jpeg

Rundstykke/brødskive
Dijon-sennep
Tomat
Alfaspirer
Avokado
Rødløk
Urtesalt

fullsizeoutput_1119.jpeg
fullsizeoutput_111a.jpeg

Slik beskriver jeg et perfekt lite måltid. Sammen med min daglige dose av elsket kaffe, selvsagt. Etter at jeg var på besøk hos en kjær venn i sommer og fikk servert nystekte rundstykker til frokost, så har jeg fått helt dilla på det. Ikke bare til frokost, men også lunsj, til kvelds, eller som et mellommåltid, rettere sagt; hver gang jeg kommer på hvor utrolig godt det er, haha, herregud. Jeg elsker også kombinasjonen med ost, men i dag var det en overmoden avokado som måtte få slippe til, stakkars venn holdt på bli like mørk som sin egen utside.

fullsizeoutput_111f.jpeg
fullsizeoutput_111c.jpeg

En annen ting jeg har blitt helt frelst i den siste tiden, er Dijon-sennep, av alle ting - nå bruker jeg det nesten på alt!! Jeg trodde ikke en gang at jeg likte sennep. Jeg så det antakeligvis på Instagram eller en inspirerende blogg eller noe, og lite påvirkelig som jeg er:)), så dro jeg rett på butikken og hjem for å prøve. Det skal sies at det kreves den store dosen for å sette smak, den er ganske så sterk fikk jeg erfare(guri som det svei i nesa!!!), i hvert fall for ømfintlige sanser som mine, er jo greit å ha sagt det også.  

fullsizeoutput_111d.jpeg

Jeg håper dere har en fin sommer, hvor enn dere er, hva enn dere gjør. Jeg kjenner meg så inspirert til å skrive og dele med dere om dagen, og det er så deilig å la ordene bare flyte, slippes fri. Setter også så inderlig stor pris på alle de vakre tilbakemeldingene dere gir meg på det jeg skriver, det betyr alt for meg at ordene mine treffer noens hjerter. Det har vært så travelt den siste tiden, at jeg ikke helt har kunnet ta meg tid til å prioritere kreativiteten i meg, men nå som jeg har noen dager med fri, så vet jeg i hvert fall hva jeg skal legge mye av sjel og energi i. Vi skrives snart, da. Fine dere. 


-b.m