Egentlig alt og litt ingenting

(1080p)

Jeg har en tendens til å bli for full av følelser, som nå. Jeg får tårer i øynene når jeg kjenner etter, det bor så mye i hjertet mitt som jeg ønsker å dele med dere. Tanker og følelser fra disse øyeblikkene som varmer hele meg. Noen ganger blir jeg redd for å åpne opp, vise meg sårbar og ekte, selv om det er en egenskap jeg har lært meg å sette pris på både hos meg selv og andre. Men kanskje snart, kanskje om en stund vil setninger komme som perler på en snor, utfylle hverandre og gi mening. Akkurat nå føles det mer som et evig rot og kaos av bokstaver som stokker seg om hverandre og blir til ingenting. Jeg åpner munnen, men pusten min er det eneste som slipper fri. Jeg lar fingrene treffe bokstaver på tastaturet, men det hele resulterer i et evig virrvarr og et mislykket forsøk i å skape noe meningsfylt. Jeg vet ikke helt jeg, jeg er litt tom for ord om dagen, men iblant er det kanskje nok å la bilder tale for seg, som tusen ord eller noe. Det er noe fint ved det også. Takknemligheten fyller meg.

– b.m

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s