Klare tanker

Kjære dere,

I mitt hode var egentlig denne bloggen et avsluttet kapittel, men kanskje er det ikke slik det er likevel, kanskje er det ikke sånn at man nødvendigvis bestandig må lukke alle dører fra det som har vært, for å kunne skape forandring og komme seg videre, for å kunne ta fatt på noe nytt. For når alt kommer til alt, når jeg lukker øynene, når fokuset vender innover og jeg kjenner etter i meg selv, da savner jeg dette. Det å skrive, å formidle, savner å kunne dele med dere om stort og smått. For det er i disse ordene at hjertet mitt hører hjemme, og selv om det kanskje noen ganger føles forgjeves og for lite viktig, så kjenner jeg at det på samme tid føles så riktig og så godt likevel.

IMG_2168

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, hvordan fortsetter man et kapittel som egentlig var avsluttet, skal jeg plukke opp tråden der jeg slapp, kanskje skal jeg starte helt på ny? Så mye har hendt siden sist, det er klart, en evighet har passert; august, september, oktober, november, selv desember og snart januar er plutselig forbi. På godt og på vondt har dagene etterlatt seg spor, det føles som en annen tid, og det er vel det også. Men her er jeg, nok en gang, fra et annet perspektiv, kanskje, håper jeg, også med et åpnere, klarere sinn. Med hodet fylt av nye tanker og hjertet av en større andel varme. Jeg har mye jeg ønsker å si, fortelle dere, men for nå tror jeg det blir med dette. De riktige formuleringene vil bli til etterhvert, men til da handler det mest om å få bevegelse i fingrene, trå forsiktig inn i varmen, og ja, føle litt ekstra på disse fornemmelsene av iver etter å skrive igjen.

IMG_1085

Jeg håper at dere har det fint hvor dere er, at ting føles riktig mener jeg. At solen innimellom skinner så sterkt og varmt at dere til og med slipper å få luesveis, holder varmen uten fem lag med klær på(eller er det kanskje bare jeg som gjør sånt). Kanskje vil dere fortsette å følge meg på reisen, la ordene mine treffe dere der det trengs, kanskje ikke, jeg mener, det er ikke nødvendig, det er bare ord, hvem vet, vi finner ut av det. Snart.

– b.m

Reklamer

Én tanke på “Klare tanker”

  1. Åh, Benedicte! Kloke, gode, skjønne du. Hjertet mitt hoppet over et slag eller to, da det plutselig dukket opp et innlegg fra deg i Bloglovin-feeden min. Leste innlegget med gåsehud og sommerfugler i magen – å lese dine ord er som å lytte til vakker musikk. Du skriver så godt, så vakkert, så velformulert. Takk for at du deler!
    Ønsker deg det beste for den kommende uken. Inntil da; ha en riktig så fin søndagskveld! ❤
    De varmeste klemmer sendes deg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s