Og dette er en annen historie

(1080p)

En liten bestanddel øyeblikk av ro og kjærlighet den siste tiden. Jeg vil dele mer av det gode med dere. Hverdagsgleder. Tanker også. Ord og følelser, kanskje iblant ting som gjør vondt. Ting som engasjerer meg, ting som inspirerer meg, kanskje som også kan inspirere andre, glede andre, kanskje være til hjelp for noen som trenger. Jeg vil skrive en blogg for meg selv, men jeg vil også skrive en blogg for dere. Fremover har jeg bestemt meg for å ta i bruk kameraet mitt mer, filme og fotografere små momenter av hverdagen min, ting som opptar meg, interesserer meg og som jeg ønsker å dele med dere også. Jeg er på vei inn i et nytt kapittel av livet, jeg føler det slik, drømmer jeg lenge har bært på, men vært for redd til å snakke høyt om, jeg tar fatt på en ny historie. Den blir vakker, den blir vondt, den blir sår, og den blir fylt av latterkramper og smilehull, jeg er sikker. Den blir min, jeg skal skrive den selv, og jeg ønsker å ha dere med meg på veien.

Håper alt er bra hos deg ♥ Klemmer i fleng.
– B.M

Reklamer

Én tanke på “Og dette er en annen historie”

  1. Jublar høgt og klappar i hendene!! Vil så gjerne vere med på reisa du! Dette er ein av dei finaste videoane på ein blogg eg har sett. Takk for at du deler ❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s