Kraków gjennom linsen

fullsizeoutput_4b3fullsizeoutput_4d8fullsizeoutput_4d1fullsizeoutput_4bbfullsizeoutput_4bcfullsizeoutput_4cffullsizeoutput_4d2fullsizeoutput_4e2fullsizeoutput_4bf
fullsizeoutput_4b9
fullsizeoutput_4b7

Noen highlights fra helgens jentetur. Krakow er virkelig et vakkert sted, og jeg og Amalie har kost oss så mye. Til tross for at den gjennomsnittlige polakk lett kan fremstå(!!) som en smule kald og fraværende, så skulle jeg gjerne tilbragt flere dager i denne fine byen. Sightseeing, kafébesøk, velvære, latter og solskinn. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men denne turen har virkelig vært en drøm. Man er virkelig prisgitt menneskene man har rundt seg, samt også det faktum at man har muligheten til å dra til andre land og oppleve nye steder og sider av verden. Jeg er så glad for at jeg er så heldig som jeg er, for at jeg har kommet dit hen at jeg er i stand til å nyte en slik tur, med tankene på det som faktisk spiller en rolle her i livet. Vel, nok poetisk snakk fra min side, håper dere har en fin uke så langt, vi skrives. ♥

– B.M

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s