Et ukentlig ritual

Den siste tiden har jeg flere ganger i uken tatt med meg Mac og satt meg på en kafé i byen, helt alene. Noen ganger leser jeg, andre dager liker jeg best å skrive. Jeg finner en slags ro og inspirasjon der jeg sitter, omringet av mennesker, men likevel i egne tanker. Dette året har primært gått med til jobb og andre prioriteringer som har vært viktige for meg, altså ingen studier. Iblant savner jeg det å måtte stå opp tidlig for å dra på skolen, det er rart med det, hvordan det man pleide å se på som et ork, plutselig er noe man lengter etter. Vel, den tiden kommer nok snart den også, til høsten braker det løs igjen, jeg gleder meg, men enn så lenge nyter jeg friheten.

Skjermbilde 2017-03-29 kl. 19.44.44
fullsizeoutput_454
Skjermbilde 2017-03-29 kl. 19.48.44

I dag startet dagen tidlig med venninnebesøk, før jeg senere pakket vesken og tok turen til Espresso House. Jeg liker egentlig ikke så godt å gå på de store kjedekaféene ettersom de ofte er så fulle av både mennesker og bråk, men likevel er det noe med atmosfæren her som gjør at jeg til stadighet kommer tilbake. Dessuten er sesong-kaffen de lager her veldig god(selv om prisen er en smule stiv, ugh). Håper noen fra Espresso House leser dette og anbefaler sjefen å sponse bloggen min med gratis kaffe. Det er et forslag jeg er svært åpen for, hehe.

Håper onsdagen er fin!
– B.M 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s