Hjertet slår


Litt hulter til bulter, et lite innblikk i noen fine øyeblikk fra den siste tiden, det har vært mange av dem. Å være omringet av hjertegode mennesker, morsomme mennesker, mennesker som får meg til å smile. Jeg blir varm, litt fordi jeg drikker så mye kaffe, men også fordi jeg har mennesker i livet som får meg til å føle glede og kjærlighet, at jeg er av betydning for noen. Jeg synes det er viktig å snakke høyt når man har det vanskelig, men like viktig er det å vise verden når livet er godt også, en balanse, det gjelder vel det meste. Mennesker blir skutt, diagnostiserte med kreft, alvorlige psykiske lidelser oppstår, noen eier så lite penger at de i desperasjon må tigge hos andre, eksistensen av elendighet i verden er et faktum, triste ting skjer hver eneste dag. Men, det er fort å glemme, det samme gjør fine ting. Når jeg blir voksen(les: når jeg føler meg voksen), skal jeg starte en nyhetskanal som bare handler om lyspunker i verden, de finnes nemlig de også, jeg tror man trenger å sette enda mer lys på det, på samme måte som man setter mye lys på alt som skaper frykt og tårer. Det er lov å ha det vondt, men det er lov å være lykkelig også, selv hvor svart verden iblant kan se ut. Det man fokuserer på ekspanderer, selv hvor vanskelig det er å forestille seg solskinn når man kjører i en tunell. Det er utfordrende å leve, men der er fremdeles øyeblikk og mennesker å være til for, livet er kanskje ikke konstant godt, men midlertidig godt, jeg puster det inn. Jeg kjenner det, et sted der inne, hjertet slår.

Håper dere har det godt. ♥
– B.M

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s