Monday you so fine

fullsizeoutput_331.jpegfullsizeoutput_32ffullsizeoutput_330

Jeg liker å være menneske på mandager, i hvert fall som oftest. Jeg liker å sitte på toget, drikke kaffe fra Narvesen, dypdukke ned i de velvalgte ordene til Tomas Espedal. Jeg liker å gå gjennom gatene med de litt for store hodetelefonene mine, legge fra meg resterende småpenger i gitarfuteralet til en overentusiastiske gatemusikant, hvile øynene på vakre oppsatser i butikkvinduet hos Mester Grønn. Jeg liker å komme inn døren etter å ha gått ute i pøsregnet, lage meg enda en kopp med min kjære kaffe, sette meg under et varmt teppe. Ringe farfar, svare på e-poster, spise havregrøten min. Sette kryss bak alle fullførte gjøremål. Jeg liker å tenke at jeg har en helt uskrevet uke i vente, liker enda bedre å tenke på at jeg skal tilbringe den i England sammen med pappa. Kofferten er pakket, reisefeberen har meldt sin ankomst, kjenner jeg gleder meg stort til å dra utenlands for første gang på alt for lenge. Jeg liker være menneske på mandager, i hvert fall akkurat i dag.

– B.M

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s