Søndagstanker

fullsizeoutput_30cfullsizeoutput_30afullsizeoutput_30b

Åh, som jeg lengter etter å dele ord og tekster og tanker med dere. Så mye at jeg i dag bestemte meg for å finne frem kameraet, knipse noen bilder, og opprette et nytt innlegg på bloggen. Jeg har lyst til å bli flinkere til det fremover, jeg kjenner at det gir meg noe, at jeg virkelig liker det. Iblant tenker jeg at dette å blogge kanskje er litt rart. Jeg mener, å dele livet sitt for alle å se. Ikke har jeg et liv som noen vil karakterisere som spennende heller, det er kanskje det siste jeg har, haha, men jeg synes det er noe fint over det hele likevel. Jeg liker å uttrykke meg gjennom tekst og bilder, liker være kreativ og å dele tankene mine, liker å blogge, rett og slett, og kanskje er det egentlig det som betyr noe. At man liker det man gjør, samme hva, samme hvor, samme hva noen andre skulle måtte tenke om det. Jeg tror det.

Ønsker dere en kjempefin søndag, håper dere har det bra!

– B.M 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s