Søndagssysler

_dsc0937
_dsc0999fullsizeoutput_466

Oki, jeg innrømmer det. Have yourself a Merry Little Christmas spilles stille i bakgrunnen og den første snøen har lagt seg på bakken – jeg kjenner julestemningen sakte men sikkert sniker seg innpå. Butikkhyllene er jo allerede fylt til randen med rødbrus, sjokoladedryppende kakemenn og julestjerner allerede, så det gjør jo ikke akkurat saken enklere det heller. Dessuten er vi jo allerede et stykke ut i november, så kanskje er det litt greit uansett.

I dag skinner solen inn vinduet, og selv om gradestokken ikke gjør det særlig fristende å skulle legge seg ut i bikini, eller å i det hele tatt stikke lilletåen utenfor husets fire vegger, så er det veldig fint å se på fra et litt varmere sted. Dessuten gjør det også at jeg kan holde på med alle de småtingene som jeg hadde satt opp på dagens agenda, samt gjøre alt klart til uken som kommer, helt uten dårlig samvittighet for å bare være inne(ikke at jeg har det uansett). Godt å kunne være litt produktiv, selv på en søndag!

Vel, jeg får nok komme meg tilbake til arbeidet(les: ryddingen). Foreldrene mine har nemlig kjøpt seg leilighet, og ettersom jeg planlegger å bli boende hjemme en stund til, så blir jeg med videre på lasset. Jeg kjenner jeg gleder meg allerede, og iveren til mamma gjør det hele bare enda bedre, hihi. Jeg forteller mer siden. Ha en flott søndag så lenge!

– B.M

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s