Når det kiler i tærne

Jeg liker det når regnet faller på ruten og jeg ligger inntullet i nyvasket sengetøy. Vissheten om at jeg fremdeles kan holde øynene lukket en stund til, at alle dagens planer er av typen lystbetonte. Vekkerklokken ringer og Mindfulness-appen på telefonen spør meg om jeg vil meditere, forsøker la hodet pause litt fra dustetanker og puster litt med magen. Jeg liker det når kaffemaskinen fyller huset med lukt og varme, og jeg hører lyden fra ‘God morgen, Norge’ surre og gå i bakgrunnen mens jeg strekker litt på kroppen. Når to ønsker om en fin dag fram tikker inn på mobilen, takknemligheten kiler litt i tærne og jeg synger Veronica Maggio av full hals mens jeg pusser tennene. I dag tar jeg på meg kjole. I dag passer det å gå med kjole.

Skjermbilde 2016-11-04 kl. 10.57.51.png
fullsizeoutput_45b-B.M

Reklamer

Én tanke på “Når det kiler i tærne”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s