Lama, emo-bling og en ganske ålreit person(meg)

Okei, selv om det føles litt som om at det var i går jeg vannet blomster i hagen og at sommerferien fremdeles er på hell, så har jeg faktisk ikke vært aktiv på bloggen på nærmere fire måneder(og snart er det til og med jul!!). Jeg prøver å komme på hva jeg har bedrevet tiden med mens jeg har vært så fraværende, men alt som dukker opp i minnet er bare masse Pókemons og bilder av svidde pannekaker(ikke spør). Men så tenker jeg meg om litt til da, og så kommer jeg på at jeg faktisk har gjort et par tre andre ting også. I løpet av juli-august-september-oktober-og-litt-november, har nemlig følgende hendt..

Jeg har klippet pannelugg,
angret på at jeg har klippet pannelugg,
vurdert å skaffe meg en lama,
vært på plommeslang,
klippet pannelugg igjen.

img_5875

Jeg har fått en flykning til å gråte gledestårer,
spist kanskje femti bakte søtpoteter,
hatt timeslange og hjertevarme telefonsamtaler,
åpnet opp om drømmene mine til pappa,
tatt sikkert førti blodprøver,
fått sånn emo-bling i nesen.

img_4473

Jeg har fått alt for mange hva-gjør-du-med-livet-ditt spørsmål(i hvert fall ett),
sett enda flere Disneyfilmer,
gått meg vill på et sykehus,
blitt klemt ihjel av mamma,
endelig lært meg å stupe kråke,
kjent sommerfuglene danse litt breakdans i magen.

fullsizeoutput_44f

Jeg har tenkt at denne verden er en jævla dust,
skyldt på min ueksisterende støvallergi når jeg har grått,
tegnet snurrebart på alle kjendisene i Se&Hør som jeg kunne ønske jeg så ut som(uten snurrebart seff),
slått meg selv i sjakk(hehe neida),
investert i mange hyggelige kafébesøk,
falt på rumpa i en maurtue,
gjort mattelekser fra ungdomsskolen.

IMG_4228.JPG

Jeg har lært at negative mennesker gjør meg like sliten som jeg ble da jeg svømte 1000meteren i fjerde klasse og trodde at jeg aldri igjen ville se dagens lys,
blitt forelsket i Farmen-Simen,
funnet ut at jeg liker hjorter, men kunne ønske de holdt fuckings kjeft om natten,
at alle klisjékvalmende sitater egentlig gir skikkelig mening,
og at fårikål smaker mye bedre uten får.

I tillegg har jeg spist masse Tom og Jerry-kjeks.

Men sånn egentlig, fra spøk til alvor, så har jeg faktisk gjort noe bra også. Da tenker jeg ikke bare på sånne voksenting som å betale regninger, avrime fryseboksen, ta viktige telefonsamtaler og se dokumentarer på Netflix, men også sånne ting som gjør at jeg kjenner mestringsfølelse og ser frykten avta i blikket til menneskene rundt meg. For eksempel har jeg begynt å synge i dusjen igjen, byttet ut Pepsi Max med næringsdrikker, gitt meg selv minst tjuetre hjertevarme bamseklemmer og bestemt meg for at jeg egentlig er en ganske ålreit person. Sistnevnte sliter jeg litt med å tro på ennå, men enn så lenge er det greit nok å bare late som jeg gjør det. Vel, livet humper i hvert fall videre, og for en gangs skyld tror jeg at jeg har lært meg å lese kompass(okei æsj der kastet jeg litt opp) og kanskje er på litt riktig vei. Nå ble det litt for mye alvor her, så jeg tror det er på tide med en kjekspause igjen. Klem.

– B.M

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s