Siste oktober, første post

Åh som jeg har lengtet etter å la fingrene gli over tastaturet igjen. Åpne opp hjertet litt og dele med dere om stort og smått. Det er en lang stund siden sist nå, men det er veldig hyggelig å se at dere fremdeles titter innom, selv hvor fraværende jeg er som blogger – det gleder meg å se. Som dere kanskje ser har jeg også opprettet meg ny blogg fra en ny plattform. Det føles fint å starte litt blankt, kanskje et nytt kapittel, markere en ny begynnelse.

img_3146

Vel, tenker ikke å skrive så mye mer akkurat nå, men jeg ser frem til å komme tilbake til dere. Jeg håper i hvert fall at alt er bra med dere, at dagene er fylt med deilig høstluft og varme smil. Ønsker dere alle en fin uke, tenk at november allerede står for tur! Gode klemmer, vi skrives. ♥

– B.M

Follow my blog with Bloglovin

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s